Акција во општина Гази Баба

„Ти си срце“- испишаа вредните раце на Камелија Каламерникова и Панде Ефтимов на ѕид во населбата Автокоманда, покривајќи ја претходната порака, која повикуваше на омраза, меѓуетничка нетрпеливост и насилство.

Доколку забележите навредлив и дискриминаторски напис во вашето маало, фотографирајте, наведете ja точната локација и пратете ни порака на ФБ страната на „Злосторства од омраза“ или мејл на helkom@mhc.org.mk или на Vildan.Drpljanin@mhc.org.mk.

Фотографии