Акција во општина Битола

Креативно неделно попладне во Битола со Младински образовен форум – МОФ. Позитивни пораки, наместо зборови на омраза во јавниот простор!

Доколку забележите навредлив и дискриминаторски напис во вашето маало, фотографирајте, наведете ja точната локација и пратете ни порака на ФБ страната на „Злосторства од омраза“ или мејл на helkom@mhc.org.mk или на Vildan.Drpljanin@mhc.org.mk.

Фотографии