март 2, 2013

Нападнати три млади момчиња

Инцидент
Инциденти сторени заради религиозна припадност или верско убедување

Околу 19 часот на автобуската постојка кај 26 јули во Бит Пазар Бојан Џ. и уште двајца негови другари биле нападнати од непознати лица од албанска националност кои ги удирале со клоци и боксови.

Адреса
Skopje 1000, Macedonia (FYROM)

Број на сторители
1
Статус на случајот
Идентификувани сторители
Нападнати три млади момчиња image