Приказ на инциденти од Feb 27, 2013 до Dec 28, 2018 Промени го опсегот на датите

Или одберете сопствен опсег:

Од: To: Промени
81-85 of 114 Статистика

Обиен штаб на СДСМ 0 Неверифицирани

23:50 May 10, 2016

Destroyed headquarters of SDSM - For English see below / Është hapur me forcë shtabi i LSDM-së - Për shqip, shih më... Повеќе информации » « помалку

Штип

Инцидент поради политичко уверување 0 Неверифицирани

23:46 May 10, 2016

An incident because of political affiliation -For English see below / Incident për shkak të bindjes politike - Për shqip, shih... Повеќе информации » « помалку

Битола

81-85 of 114 Статистика

Филтрирај ги пријавите по

Откажи Категорија

Откажи Локација

Откажи Тип

Откажи Слики, видеа, вести

Филтрирај ги пријавите кои содржат…

Откажи Верификација

Откажи Повеќе опции

Вие сте

Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори)

Локација

Пријавивте ли во полиција?

Дали сте задоволни од односот на полицијата?

Како реагираше полицијата? (можни се повеќе одговори)

Дали во истата средина имало слични инциденти/кривични дела?

Дали на местото на инцидентот останале цртежи, знаци, симболи или графити?

Доколку одговорот е потврден, опишете ги цртежите, знаците, симболите или графитите.

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот

Приближна возраст

Висина

Тежина

Боја на коса

Специфични белези (облека, тетоважи, накит итн)

Вкупно пријави Просечно пријави дненвно % Верифицирано
508 0.23 54.72%