Неверифицирани

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:15 Sep 12 2013 с. Стајковци, Скопје

Опис
Во автобусот од страна на група ученици без повод и причина физички го нападнале П.С (16).

Полицијата го расветлува случајот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Со палки влегле во автобус и претепале 8 деца

13:39 Nov 14, 2013

с. Стајковци, Скопје, 0 Kms

Повторно тепачка во автобусот бр. 65

18:00 Dec 18, 2013

н. Ченто, Скопје, 0.57 Kms

Претепани две момчиња во автобус 65

01:00 Sep 13, 2014

н. Ченто, Скопје, 0.58 Kms