Неверифицирани

Каменуван автобус на Бит Пазар

21:00 Mar 5 2013 Скопје- во близина на Поликлиника „Бит Пазар“

Опис
Каменуван автобус на ЈСП во близина на Поликлиника „Бит Пазар“. Нема повредени, но е причинета матријална шетата на автобусот.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Tепачка кај новата Железничка станица во Скопје

19:30 Apr 12, 2013

Скопје- Железничка станица во Скопје, 0 Kms

Каменуван воз во Скопје

16:20 Apr 13, 2013

Скопје- во близина на железничката станица „Скопје - север“., 0 Kms

Прекин на финалето поради навредливи скандирања

20:00 May 22, 2013

Скопје- Градски Стадион, 0 Kms

Уште еден каменуван воз во Скопје

16:23 Apr 13, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0 Kms