Верифицирано

Искршен штабот на Обединети за Македонија во Драчево

23:00 Oct 7 2017 Нас. Драчево

Искршен штабот на Обединети за Македонија во Драчево
Опис
Непознат сторител со камен го оштетил стаклото на штабот на политичката партија „Обединети за Македонија“на ул.„Живко Фирфов“ во населба Драчево. Се преземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Без повод и причина на улица претепале две момчиња

13:56 Feb 20, 2014

н. Драчево, Скопје, 0.12 Kms

Искршени прозорци на штабот на СДСМ во Драчево

01:13 Feb 24, 2017

с. Драчево, Скопје, 0.23 Kms

Напад над штаб на ГРОМ во Драчево

01:01 Apr 13, 2014

н. Драчево, Скопје, 0.52 Kms

Oграбени и нападнати мигранти, еден ранет

01:00 Apr 16, 2015

с. Студеничани, 1.77 Kms