Верифицирано

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 3 2017 Нас. Скопје-Север

Опис
Непознат сторител искршил две прозорски стакла и стаклена врата на штабот на политичката партија ДУИ, на улица “Тале Христов“ Скопје-Север, по што инцидентот бил пријавен во полиција.Полицијата ги презема потребните мерки за пронаоѓање на сторителите.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 01, 2017

Нас. Бутел, 0 Kms

18-годишно момче нападнато на улица

22:08 Mar 30, 2016

Бутел, Скопје, 0.13 Kms

Каменуван воз на релација Кичево-Скопје

14:45 Jun 02, 2013

Скопје- Железничка станица Скопје Север, 0.15 Kms