Верифицирано

Искршен штаб на СДСМ во с.Инџиково

01:00 Oct 2 2017 с.Инџиково

Опис
Во с.Инџиково, скопско, непознат сторител го скршил стаклото од влезната врата и стаклото од излогот од штабот на ПП „СДСМ“. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Линк од вести
http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/901
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Каменуван штаб на СДСМ во Маџари

01:07 Jan 08, 2015

н. Маџари, Скопје, 0.42 Kms

Нападнато малолетно лице на Бит Пазар

20:45 Apr 23, 2018

Bulevar Krste Misirkov, 0.68 Kms

Нападнат автобус

18:50 May 14, 2018

Ulica Alija Avdovic, 0.72 Kms