Верифицирано

Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром

20:00 Mar 22 2017 н. Аеродром, Скопје

Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром
Опис
Во текот на ноќта додека членството на СДСМ имало состанок бил каменуван нивниот штаб во Аердором. Освен материјална штета, нема повредени. Нападот се случил околу 20 часот, а во истиот искршени се неколку прозорци.
Линк од вести
http://a1on.mk/archives/718405
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Напад со нож во Аеродром

22:49 Apr 02, 2014

н. Аеродром, Скопје, 0.35 Kms

Момче брутално претепано во Лисиче

01:32 Jul 26, 2013

Скопје, 0.38 Kms