Верифицирано

Каменуван штаб на ВМРО-ДПМНЕ во Чаир

22:45 Mar 18 2017 н. Чаир, Скопје

Опис
Во 22,43 часот во ЕИК-Скопје, В.Ѓ. пријавил дека додека седеле внатре во штаб на ПП„ВМРО-ДПМНЕ“ на ул.„Цветан Димов“, од страна на малолетни лица со камења било извршено оштетување (скршено прозорско стакло). Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Линк од вести
http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/702
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0