Неверифицирани

Нападнато момче во автобус бр. 68 на ЈСП

12:30 Mar 2 2017 н. Маџари, Скопје

Опис
Во 13.10 часот во ПС Гази Баба, Д.К. (18) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 12.30 часот во автобус на ЈСП со бр.68, кој се движел на релација од кино „Маџари“ до „АСУЦ“, без повод и причина физички бил нападнат од страна на седум–осум непознати лица. По нападот сторителите побегнале во непознат правец. Се преземаат мерки за пронаоѓање на напаѓачите и за целосно расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Физички напад,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0