Верифицирано

Каменуван уште еден штаб на СДСМ во Прилеп

13:33 Feb 26 2017 Прилеп

Каменуван уште еден штаб на СДСМ во Прилеп
Опис
По каменување на штаб на СДСМ во Прилеп на 24 февруари 2016 година - http://www.zlostorstvaodomraza.com/reports/view/376, денес бил каменуван уште еден штаб во населбата Бончејца, каде што исто како и во првиот случај, со камен е оштетено надворешно стакло.

Од партијата реагираа дека „Обидите за провокации не можат да ги спречат демократските промени што носат живот за сите во Македонија.“
Линк од вести
http://a1on.mk/archives/708511
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0