Верифицирано

Тепачка во кругот на училишниот двор на СУГС „Арсени Јовков“

13:30 Dec 16 2013 н. Бутел, Скопје

Опис
На подрачјето на Полициската станица - Чаир расчистен е настанот кој што се случи во понеделникот околу 13,30 часот на ул. „Костурска“ поточно во кругот на училишниот двор на СУГС „Арсени Јовков“ каде од страна на две лица (ученици во втора година во СУГС „Арсени Јовков“) физички бил нападнат малолетеникот Б.Д. (15),ученик во прва година во истото училиште. Притоа тој бил удиран со боксови и клоци во пределот на главата и телото, по што влегол во училиштето на првиот кат, каде што дошло уште едно лице,најверојатно ученик во 4-та година во СУГС „Арсени Јовков“,кој го удрил Б.Д. во пределот на устата, нанесувајки му видливи повреди.

Од страна на СВР-Скопје беа преземени мерки за откривање на сторителите на физичкиот напад и против истите поднесено е Барање за поведување прекршочна постапка.Станува збор за малолетните лица Е.З. (15) и Е.К. (15) двајцата од Скопје.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Демолиран штабот на ДУИ во Скопје

15:00 Oct 03, 2017

Нас. Скопје-Север, 0.11 Kms

Искршен штаб на БЕСА во Бутел

01:00 Oct 01, 2017

Нас. Бутел, 0.11 Kms

Претепани малолетници во Бутел

18:00 Dec 18, 2017

Скопје, 0.22 Kms

18-годишно момче нападнато на улица

22:08 Mar 30, 2016

Бутел, Скопје, 0.22 Kms