Неверифицирани

Со палки влегле во автобус и претепале 8 деца

13:39 Nov 14 2013 с. Стајковци, Скопје

Опис
Масовна тепачка вечерва околу 19 часот се случила на последната станица на автобусот број 45. Како што дознава Press24 десет лица влегле во автобус вооружени со дрвени палки и ги претепале патниците. Повредени се 8 деца. Во знак на револт, жителите на Стајковци го блокирале патот за влез до селото.
Полицијата ја потврди информацијата
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Нападнат малолетник во автобус бр. 65

13:15 Sep 12, 2013

с. Стајковци, Скопје, 0 Kms

Повторно тепачка во автобусот бр. 65

18:00 Dec 18, 2013

н. Ченто, Скопје, 0.57 Kms

Претепани две момчиња во автобус 65

01:00 Sep 13, 2014

н. Ченто, Скопје, 0.58 Kms