Верифицирано

Малолетник претепан среде центарот на Скопје

17:08 Nov 9 2013 н. Центар, Скопје

Опис
Според информациите од полицијата, се работи за 14-годишниот В.А. кој бил претепан околу 17 часот кај хотелот Холидеј Ин, од страна на група составена од 6-7 насилници, од албанска националност.

Момчето завршило со раскрварен нос и модринки по телото.

Полицијата трага по сторителите, а случајот во полиција го пријавиле родителите на момчето.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0